Simülasyon ve Gerçek Hayat
Simülasyon ve Gerçek Hayat

Yazmak ve yeni bir şeyler ortaya çıkarmak istiyorum. Sürekli bu dürtü ve yaratıcılık arzusu içerisindeyim. Zihinsel ve ruhen bedenselliğimdekinden çok daha farklı bir algı ve yaşam içerisine girmem gerektiği düşüncesindeyim. Elimde olmadan bu olguya kendimi kaptırıyorum. Var olan bir gerçekliği, var olmayan gerçeklikle bilinmez bir simülasyon içerisinde arıyor gibiyim.

 

Rüyalar içinde rüya, yalan ve gerçek olmayan bir simülasyon içerisinde gerçek olduğunu sandığım bir hayat ki, bunun içerisinde olmayan hayali yaşamlar ve gerçek olduğu sanılan gerçeklik dışı algılar çepe çevre etrafımı sarmış. Bazı gerçekler var. Ama bu simülasyondaki diğer kişiler bunları görmezden geliyor. Umursamıyor ve hatta deli, ucube saçmalığı olarak görüp, bize hasta gözü ile bakıyor. Yoksa onlar da mı bu simulasyondaki gerçek kişilerin yansıması veya simolasyon gibi hayali oluşturulmuş karakterler mi? Simülasyon sahibin kurguladığı karakterler mi?

 

Kendi yapay zeka ve iradesini kullanabilen bir simülasyon karakteriyim galiba. Kendimce uyuyan ve rüyalar görebilen bir simülasyon karak ... Devamını Okuyun »

Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Gelişi Güzel | Okunma: 1538 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 14.03.2018 | Yorum (0)