14:54
Benimle Çalışmak İstemez Misiniz?
"Kalite ve Azim" diyorsanız, doğru kişiyi buldunuz. Özveriyle çalışmak, kaliteli hizmet sunmak asıl vizyonumdur.
Kaliteden asla ödün vermeyerek çalışmayı ilke edinen bir ekip arkadaşıyla çalışmak istemez misiniz?

Bu yazımın tamamını okumak zorunda değilsiniz elbette. Sadece size uygun başlığı bulup okumanız dahi kafidir. Ancak ben bir bireyim ve bu gözle bakacağım diyorsanız, tümünü okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü birey hayatının her safhasında bu başlıklara yer bulmak mümkündür. O halde adım adım ilerleyen, bir rüzgar misali denizlerden ufuklara yelken açan yaprak gibi bizde ilerlemeye başlayalım. 

Bu Yazının Gayesi Ne Değildir?

Sıradan bir okumalık veya Okuru yormak için yazılmış yazı değildir. Google, Bing, Yandex, Yahoo gibi arama motorlarında ön sıralara çıkmak amacıyla anahtar kelimelerce donatılmış SEO uyumlu bir yazı hiç değildir. Kişisel gelişim, NLP ve koçlukla ilgili bir yazı, akademik araştırmalara konu olmuş bir makale de değildir ki, hele çeviri veya alıntı hiç değildir. 
Bireylere akıl hocalığı da yapmaya niyeti olan bir yazı veya komedi-mizah sunan yazı türü de değildir. Ne olduğuna sadece birey, nitelikli bireylerin karar verebileceği ve neticede aşağıdaki iki maddeye yanıt vermesi planlanmış özgün bir yazıdır sadece. 
  1. Beni biraz olsun tanımanızı sağlamak
  2. Yaşam kalitenizi artırmak, nitelikli birey olmaya katkı sağlayan yenilikli fikirlerin sizle buluşturulmasına öncü olarak farkındalık oluşturmak. 

Ne İş Yapıyorum?

"Öncelikle benimle çalışmak ister misiniz?" diye soracak olursam, sizinde beni ve benim yaptığım işi öğrenmek isteyeceğinizi biliyorum. Adımı biliyorsunuz, yerimi ve yurdumu da, hele birkaç kitabıma göz atmış, yazdıklarımı okuma fırsatı bulmuşsanız tarz ve hayatımı da keşfetmişsiniz demektir. Ama kısaca özetleyecek olursak ve kariyer niteliğinde CV'den ziyade özgünce dile getirmek gerekirse ben şu işi yapıyorum; 
Ben, bağımsızca yazıyorum. Okur değil, yazdıklarımla Okurcu bireyler oluşturmaya çalışıyorum. Yaratıcı yazarlık kavramından ziyade nitelikli bireyler yetiştirmeye çalışıyorum. Yaşam Koçluğuna değil, Yaşam Kalitesinin Nitelikli Birey yetiştirilerek mümkün olduğuna inanıyorum. Günümün yarısı şirkette çağrı dinleyerek, mail okuyup, Chat ve veri inceleyip değerlendirerek geçiyor. Ama büyük bir fırsatla yazmaya ve okumaya vakit bulabiliyorum. Boş vaktimin çoğunu beni mutlu eden, yaşam kalitemi yükselten hayatıma adıyorum ki, kendisi benim biriciğim. Yani eşim. Neden ona adıyorum, çünkü onunla fikirlerim mana buluyor. Bilgeliği sayesinde özgün fikirler üretebiliyorum. Yazdıklarıma sunduğu eleştiri ve önerilerle daha iyi yazmaya imkan buluyorum. Dahası sırf o okusun diye yazmaktan vazgeçmiyorum. Yazmak demişken, yazıyorum canım ne isterse; biraz fantastik, biraz bilim-kurgu ama metaforlarla dolu. Yazmayı gerçekten seviyorum. Tıpkı Ahmet Batman gibi, yazıp gökyüzüne not bırakarak. 

IK Mısınız?

İnsan Kaynakları görevlisi veya müdürü müsünüz? O halde bilmelisiniz ki, Çağrı Merkezi Eğitmen-Kalite Uzmanı olarak çalışıyorum. Almanca ve İngilizce bilmekteyim. Almanca-İngilizce Öğretmenlikle birlikte sizinle de uygun teklif olması durumunda çalışmaktan kıvanç duyarım. 
Aşağıdaki statü ve alanlarda çalışabilirim;

  1. Çağrı Merkezi Eğitmen&Kalite Uzmanı (Almanca-İngilizce-Türkçe)
  2. Almanca-İngilizce Öğretmen (A1, A2, B1, B2 Seviyeleri)
  3. Bağımsız Yazarlık (Metin, Marka, Makale vb.)
  4. Sosyal Medya-Web Site Uzmanı
  5. E-Ticaret Sorumlusu
  6. Editörlük
  7. Kaliteli Satış-Pazarlama Eğitmeni
  8. Girişimci ve dahası... 
Detaylara hakkımdan veya CV üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizin için kataloğumda uygun olacaktır. 

Yazarım Ben Diyorsanız

Siz de benim gibi bir şeyler karalıyor, kaleme alıyorsanız doğru yerdesiniz, derim. Yazdıklarınızı şekillendirmek veya tüm camiaya tanıtmak mı istiyorsunuz, hatta bunlardan para mı kazanmayı hayal ediyorsunuz? O halde benimle irtibata geçebilirsiniz, ki sizinle ortak yazımlara imza atabiliriz. Eser ve yazılarınızı birçok camiada yayına sokabilirim. İstemez misiniz e-kitabınızın Dr.com.tr veya İdefix, yahut Amazon gibi birçok kitap sitesinde satış sunulmasını? Sizinle bu süreçte yolculuk etmek isterim. 

Ben Sadece Okurum Diyorsanız

Sadece sıradan bir okurum ben." diyorsanız yine doğru yerdesiniz. Okur olmaktan kurtarmaya gayret gösteriyorum ben. Sizin okur değil, Okurcu olmanızı diliyorum. Okurcu, okumakla yetinmez. Okumak için asla okumaz çünkü. Sizde iyi bir okurcu olabilirsiniz. Okuduğunuzu anlamak ve anlamlandırmak istemez misiniz? Bunu okurcu yapar. O halde iletişime geçebileceğiniz için yazılarıma göz atmanızı öneririm. Okurcu, okuduğunu anlayan, anlamlandıran ve bir paragraf dahi olsa yorumlama, değerlendirme veya eleştiri kaleme alabilendir. Kaliteli okuyucu, Okurcu demektir. 

Sıradan Bir Müşteri Temsilcisiyim İşte

Sıradan mı? Hangi sıra? Böyle bir olasılığı dile getirmemenizi istiyorum. Çünkü en zor ve stresli mesleklerden birisi müşteri temsilciliğidir. Ancak iyi bir müşteri temsilcisi bol satış yapan gibi görünse de benim için bir önemi yoktur iyi müşteri temsilcisinin. Benim için "Nitelikli Müşteri Temsilcisi" olması gerekiyor. Kalite unsurlarına önem veren, hayatını anlamlandırarak yaşam kalitesini artıran bir birey, Müşteri Temsilciliğini de hakkıyla yerine getirir ki, Nitelikli Müşteri Temsilcisi bu demektir. Bu konuda da blog yazılarımı okumaya devam edebilirsiniz. 

"Ben Senle İlgilenmiyorum, Umrumda Bile Değilsin" Diyor Olabilirsiniz

Bunu demenizi beklediğimi bilin. Bunu demeniz dahi benim için önemli, çünkü bu sözü söylerken yanılgılardan kurtulmanız gerektiğini bilmelisiniz. Siz, değerli okurum olduğunuzun farkında mısınız? Bu yazıyı değil, sırf bu kısmı dahi okusanız, bir göz atsanız bile bu cümleyi etkisiz hale getirdiğinizi gösterir bu. İnsan ilgilenmediği kişilerle ilgili tek bir söz duymak veya okumak istemez. Bu yazımı okuyarak bu kişilerden olmadığınız için teşekkür ederim. Çünkü nitelikli birey olmayı başaran kişilerdensiniz. Yaşam kalitenizi bu tarz ön yargıları yenerek yükseltmeniz dileğiyle... 

"Çok Uzun Sıkıldım, Özeti Ne?" Diyorsanız

Kısa ve öz anlatayım; "Yaşam Kalitemizi" yükseltmeniz için "Nitelikli Birey" olmamız gerekiyor. Hayatta yenilik ve özgünlüğe kalite unsurlarıyla önem vermeli, daima farkındalık yaratacak adımlar atmalıyız. Ben de bu hususta gaye gösteriyorum.

"Bu Ne Böyle, Okumam Asla Ben" Diyorsanız

Sayfamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum. 

Zamanın rüzgarından kurtulmanız, yaşam kalitenizi yükseltmek ve nitelikli birey olmamız dileğiyle nice yenilikçi farkındalıklarla karşılaşmanız dileğiyle... 
 
Kaliteli Yaşamlar
Eklentiler: Görsel 1 · Görsel 2 · Görsel 3 · Görsel 4

"Benimle Çalışmak İstemez Misiniz?" başlıklı bu blog yazısı, "17.04.2017" tarihinde "İstanbul Anadolu Yakası, Gebze/Kocaeli (İstanbul & Kocaeli)" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu İstanbul - Parçalı Bulutlu 17 dereceydi ve döviz kuru da Dolar: 3,5913 | Avro: 3,9088 | Altın:972,00 | Borsa: 93.761 | Gram Altın: 146.754 şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: "AB Türkiye'yi 17 yıl sonra yeniden siyasi denetime aldı. Metalden uzay kumaşı yapıldı. "Gökyüzüne Not" adlı kitabı okuyordum. Kiralık ev arıyordum. Samsung J7 Prime Kullanıyordum. Hepsiburada, kitaplara %10 indirim yaptı."
Okunma: 954 | Ekleyen: jungnet | Değerlendirme: 5.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar