08:39
İyi Bir Müşteri Temsilcisine Öneri
Çağrı merkezindeki en önemli ilksel deneyim, beraber eğitim aldığımız iş arkadaşlarımızla birlikte ilk deneyimimizin heyecanı ve verilen destektir.
Müşteri temsilciliği, kişinin yaşamında özlüğüne ek katkılar sağlayarak güzel konuşma, diksiyon ve stres yönetimi becerileri kazandırır.

Kalite ve profesyonel müşteri temsilciliği mantığıyla, yaşam kalitesini daimi yükseltme ilkeleriyle ele aldığı bütün profeleri başaran, hedeflere özgün çözümler sunan Müşteri Temsilcisi Alişan ÇABUKER'e göre; 

Çağrı Merkezindeki İlk Deneyimi

Bu konuda yorum yapmam gerekirse, ilk heyecan ve beraber eğitim aldığımız iş arkadaşlarımızla birlikte ilk deneyimimizin heyecanı ve verilen destek.

Çağrı Merkezinin Bilinmeyen Tarafı

Bazı unsurların iş kalitesini düşürme etkileri vardır.

Çağrı Merkezinin Fayda ve Zararları

Çağrı merkezinin en büyük faydası; düzgün konuşma, dil, üslup, dinleme ve anlama kavramını gerçekten geliştiriyor olmasıdır. Zararları ise mesai saatlerindeki dengesizlik, denilebilir.

Bütün Müşteri Temsilcilerine En Önemli Öneri

Müşteri temsilcilerine önerebileceğim en önemli öneri; üyeyle konuşurken üyeyi iyi dinlemeli ve sorununu iyi tespit etmelisiniz. Ayrıca doğru adımlar ve işlemler sağlanmalıdır. Bu hem size hem de sizden sonra çağrıyı alacak olan takım arkadaşınıza çok yardım olacaktır. Performansınızı iyi yönde etkileyecek en önemli adım budur.

Alişan ÇABUKER

Eklentiler: Görsel 1

"İyi Bir Müşteri Temsilcisine Öneri" başlıklı bu blog yazısı, "21.04.2017" tarihinde "Bostancı-Kadiköy/İstanbul" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Seyir Defteri | Okunma: 1071 | Ekleyen: jungnet | Etiket: çağrı merkezinde çalışanlara öneri, İyi Bir Müşteri Temsilcisine Öneri, öneriler, çağrı merkezi tavsiyeleri | Değerlendirme: 0.0/0
Toplam Görüş: 0
avatar