08:34
Yeni Sektör Yeni Fırsat
İşsizlik artık bir iş kapısı olmuş

İlan mantığıyla başlayan, reklam ve doping işlemleriyle devam eden bir sektör başlamış bulunuyor. Zamanla daha da pratik ve gelişmiş bir hal alarak, iş arayan birçok kişi için yeni iş kapısı sunacaktır. Yalnızca doğru mercii bulmak ve doğru biçimde ilanlarla doğru kişiye ulaşmak gerekir. Elbette ki, Eleman adayları içinde doğru bir özgeçmiş ve takip önemlidir. Akış böyle devam ederken, ben de artık bu sektörün bir parçasıyım diyebilirim. Eleman.net bünyesinde yeni projelere imza atmaya başlıyorum. 

Çok somut ve kesin olmamakla beraber benim de bu hususta Eleman Kariyeri adı altında bir proje kurma düşüncem var. Kesinlik oluşturulması durumda gerekli bilgilere değineceğim. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle. 

NOT: Uzunca bir dönem önce planlamıştım ama hayata geçiremedim. Yakın zamanda benzer bir projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyorum. (Eylül 2020)

"Yeni Sektör Yeni Fırsat" başlıklı bu blog yazısı, "28.09.2017" tarihinde "İstanbul" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Günce-Hatırat | Okunma: 907 | Ekleyen: jungnet | Değerlendirme: 5.0/2
Toplam Görüş: 0
avatar